Blog

Love or Hate? 4 gadget-uri Spacer care spun stop certurilor în cuplu.

Nu știm cum sărbătoresc iubirea cuplurile pasionate de gadget-uri, dar știm sigur de la ce se pot certa. Astăzi povestim, cu ceva mai mult umor decât de obicei, despre 4 situații în care gadget-urile transformă HATE în LOVE!
Situația 1: Tu stai pe telefon, ea la fel. Tu rămâi fără baterie, ea la fel. Doar nu începeți să vă certați acum pentru cine să folosească priza. Soluția este un prelungitor SPACER Extension: dispune de 5 prize, este compact  și are și 2 porturi USB. Cool, nu?
Situația 2: Sunteți amândoi pasionați de călătorii și în căutare de cadrul perfect în care să vă pozați? Recunoaște: aveți mereu discuții despre cine să facă poze și cum: „Mai la stânga, stai că este prea multă lumină, nu îmi place cum am ieșit în asta mai vreau una. ”  Te-ai săturat să faci pe fotograful? Gata cu discuțiile in contradictoriu, acum are fiecare selfie stick-ul lui Spacer.
Situația 3: Nu-i așa că ți se întămplă des să te roage să îi cari îi câte ceva în rucsacul tău pentru că nu se potrivește cu ținuta ei? Ei bine, avem o soluție care rezolvă toate problemele: rucsacul SPACER Dandy. Nu are cum să nu îi placă, este negru și toată lumea știe că negrul merge la orice.
Dandy este un rucsac genial, îți transportă în siguranță laptopul, selfie stick-ul sau chiar câteva articole vestimentare pe care ți le-ai propus pentru a realiza o sesiune foto demnă de invidiat pe contul tău de Instagram. Cele două buzunare laterale permit accesul rapid la sticla cu apă, umbrela sau alte obiecte mici pe care ți le dorești la îndemână. Compartimentul central din interior permite stocarea de documente, carti, ziare, reviste. Bretelele sunt reglabile si sunt confortabile, iar manerul si spatele sunt prevazute cu o captuseala ce confera confort si siguranta. Partea faina la acest rucsac sunt orificiile pentru casti si incarcator, dar si impermeabilitatea materialului.
Situația 4: Mouse-ul Gaming SPACER vine la timp în ajutorul unui cuplu pasionat de gaming. Este super cool și util, dispune de 8 butoane, o rotiță scroll și iluminare RGB. 2 gammeri în aceeași încăpere nu sună prea bine la prima vedere, însă avem soluții. Dacă fiecare are mouse-ul lui, am rezolvat problema.
Misiune îndeplinită, am transformat hate în love cu Spacer! Pregătește-te din timp pentru Valentine’s Day și comandă-ți din timp gadget-urile care mai îndulcesc puțin viața de cuplu. All you need is love, love is all you need!

4 lucruri pe care orice sofer trebuie sa le aiba in masina cand pleaca la drum

Dacă îți place să conduci și ești mai tot timpul plecat la drum lung, acest articol îți va fi extrem de util.
Siguranța și confortul sunt 2 aspecte importante atunci când ești la volan, de aceea, în cele ce urmează, îți vom prezenta câteva produse interesante  de la Spacer, care te pot ajuta să depășești cu succes anumite situații cu care te poți întâlni în trafic.

 • Suport Auto SPACER – un produs de care ai nevoie dacă folosești foarte des Google Maps sau Waze. Este perfect pentru orice tip de smartphone,  și îl poți fixa pe parbriz sau pe bord. Suportul auto SPACER se caracterizează prin elementul pe care ar trebui să îl aibă orice suport auto ideal: 360 grade pentru mobilitate totală.

 • Alimentator SPACER – extrem de util atunci când pornești la un drum mai lung și folosești telefonul mobil. Dacă ai un alimentator cu USB pe care îl introduci în locul brichetei auto, poți fi sigur că vei ajunge la destinație fără să te ingrijorezi că ai putea rămâne fără baterie.
 • Tester alcool SPACER – Deși excludem din start consumul oricărei cantități de alcool, oricât de mică ar fi aceasta, înainte de a porni la drum, nu strică să ai în mașină și un tester pentru alcool, tocmai pentru a evita astfel de situații în care limita alcoolemiei la volan este depășită.
 • Lanterna LED SPACER – Un dispozitiv foarte util în diverse situații în care te afli în mașină, la drum, în staționare, etc. Fiind o lanternă dotată cu lumină tip led și nu cu un bec normal, aceasta îți asigură o vizibilitate mult mai ridicată atunci când este întuneric. Fie că pierzi un lucru în mașină, că ai oprit să cauți ceva în portbagaj sau ai pană și ești nevoit să folosești roata de rezervă, acest produs este mai mult decât binevenit.

Acum că știi de aceste minunății de produse, verifică-ți trusa de acccesorii, vezi ce lipsește și comandă online de la partenerii Spacer.  Drum bun și siguranță maximă!

Spacer – IT comes home!

Cauți monitorul ideal? Îl găsești pe Spacer.ro!

Nevoia de calitate și performanță în era tehnologiei nu se reflectă doar în a avea un telefon performant sau o tabletă de ultimă generație, ci și în a urmări filmul preferat sau a te bucura de jocul favorit la cea mai inaltă calitate vizuală. Pentru aceasta, ai nevoie de un monitor care să îți asigure toate aceste condiții optime. Varietatea modelelor, mărimilor și implicit a prețurilor, te pot induce în eroare de multe ori. Tocmai de aceea, SPACER îți vine în ajutor și îți propune un model ideal de monitor care îți va satisface toate aceste cerințe.
Îți spunem din start, nu mai căuta, MONITORUL Spacer 23.8″ WLED  este ceea ce ai nevoie. De ce? Pentru că este impunător prin simplitatea și designul superb, iar marginile subțiri îl transformă într-un monitor cool, care se va potrivi de minune cu restul componentelor.
Îți recomandăm acest tip de monitor pentru că este ușor de utilizat și compatibil cu majoritatea sistemelor cu un port VGA sau o interfață HDMI. Claritatea vizuală este excelentă, având o rezoluție Full HD, de 1920 x 1080 si 2ms, wide, caracterizat printr-un contrast puternic și dinamic, cu o luminozitate de 250 cd/mxxxx. Dincolo de a fi un ecran ideal, monitorul oferă o experiență de utilizare optimă, din punct de vedere al gestionării cablurilor periferice.
Așa cum am menționat, marginile monitorului sunt subțiri, ceea ce înlesnește întreținerea lui. Acesta mai are avantajul că poate fi folosit atât la birou, în diverse domenii, fiind ideal pentru editările și montajele video. Este ideal și în scopuri personale, pentru a urmări filmul sau concertul preferat la tine acasă, mai ales datorită ecranului de 23.8 inch wide IPS, perfect pentru o vizionare impecabilă. Dacă ești un împătimit al gaming-ului, monitorul Spacer 23.8″ WLED este, de asemenea, ideal. Claritatea graficii jocurilor pe care ți-o va oferi acest monitor te va ține nedezlipt și într-un real suspans.
Te-am convins deja? Așa cum te-am obișnuit și în privința celorlalte gadget-uri, Spacer reprezintă alegerea perfectă!

Spacer – IT comes home!

Protecție pentru smartphone-ul tau cu Spacer

Dacă în urmă cu ceva ani telefonul mobil își găsea utilitate mai mult în comunicarea strict necesară dintre oameni, acesta a evoluat într-un ritm extrem de rapid și s-a transformat în acel obiect fără care nu ieșim din casă.  Este imposibil să nu recunoaștem faptul că smartphone-ul a devenit o extensie și un element indispensabil a vieții noastre de zi cu zi. Folosit din ce în ce mai mult ca unealtă de îndeplinit sarcini de serviciu, smartphone-ul a devenit cel mai de ajutor accesoriu din viața noastră. Importanța lui este aproape vitală, mai ales dacă vorbim despre job-uri precum: PR online, social media specialist, blogger, vlogger sau tot ceea ce ține de mediul virtual.
Smartphone-ul nu numai că s-a reinventat de la an la an, fiind lansate permanent modele noi, dar cel mai important aspect, performanța a crescut, oferind astfel noi funcții conform cu necesitățile noastre: spațiu de stocare din ce în ce mai mare, display mai mare si mai clar, camere foto profesionale. Toate acestea ne impun  să avem grijă de dispozitiv și ne forțează (în mod pozitiv), să îl protejăm cu accesoriile potrivite.
Cele mai utilizate produse pentru protecția smartphone-ului sunt: husele pentru proțectia împotriva contactului cu suprafețele foarte dure, foliile pentru ecran și,nu în ultimul rând, suportul auto pentru smartphone, atât de necesar mai ales atunci când ne aflăm în trafic.
Spacer vine în ajutorul tău cu cele mai noi modele în ceea ce privește protecția smartphone-ului tău, în funcție și de modelul de smartphone pe care îl deții.
1.Husele Spacer există într-o gamă variata în magazinul nostru și îți propunem modele pentru Huawei, Iphone și Samsung. Modelele sunt variate ca dimensiuni, culoare și textura și poți alege fie o husă transparentă, fie una mată.
2.Foliile Spacer  sunt confecționate din sticlă și asigură o maximă protecție a ecranului smartphone-ului tău.
3. Suportul auto Spacer  se găsește în gama noastră de produse sub diferite forme și întrebuințări. Poți alege un suport care poate fi atașat direct pe parbrizul mașinii sau pe bordul acesteia asigurând cea mai bună mișcare în diferite unghiuri a smartphone-ului, un suport auto care poate fi atașat direct în ventilația bordului sau poți alege deja celebrul ring holder caracterizat printr-un design simplu si discret.
Dacă îți dorești ca smartphone-ul tău să aibă o viață cât mai îndelungată, protejează-l cu Spacer!

Lucruri pe care nu le știai despre primele mouse-uri inventate!

În anul 2020, aproape ca nu mai există nicio zi în care să nu folosim computerul. Mouse-ul și tastatura sunt în continuare accesorii indispensabile calculatorului, dar ți-ai pus vreodată întrebarea cum a ajuns mouse-ul pe birourile noastre? Cine a adus “șoricelul” pe lume și cum arăta el la începuturile sale?
Sunt întrebări pe care ni le punem rareori, de aceea, în acest articol, ne-am propus să vorbim puțin despre apariția și evoluția mouse-ului.
Încă de la jumătatea secolului trecut, prin anii ’50, s-a pus problema unui dispozitiv sau element capabil să urmărească mișcările mâinii, motiv pentru care marina canadiană a elaborat un aparat care avea ca scop adunarea datelor despre poziția navelor. Aproape un deceniu mai tarziu, în anii ’60, doi oameni de știință au reușit să proiecteze primul mouse din lume. Acesta era defapt o cutie de lemn cu o rotiță ce permitea o simplă mișcare rudimentară. Așadar, în 1963, Douglas Englebart și Bill English reușeau să pună cap la cap ceea ce avea să devină primul mouse din istorie, iar pe data de 9 decembrie 1968, Douglas Engelbart a prezentat publicului larg, pentru prima oară, ceea ce inventase deja cu 5 ani în urmă. Prezentarea ţinută de Engelbart avea să fie supranumită “the mother of all demos”, acesta explicând faptul că denumirea de “mouse” i-a venit în minte datorită firului din spatele dispozitivului. Dimensiunile primului mouse pot fi considerate de-a dreptul colosale comparativ cu cele de azi, iar modelul nu seamănă deloc cu cel pe care îl cunoaștem în prezent.
Primul mouse a fost fabricat din lemn și avea forma paralelipipedică. Acesta beneficia de două role perpendiculare, iar mișcările de rotație erau transformate în semnale electrice. Cu puțin timp în urmă, compania germană Telefunken a lansat şi ea un dispozitiv numit Rollkugel, cu bilă. Acest model, la care a lucrat şi Bill English, colegul lui Engelbart amintit mai sus, a fost de fapt utilizat pentru prima oară pe computerul Xerox Alto, primul cu interfaţă grafică, în anul 1972.
Anii ’80 au fost cei care au propulsat mouse-ul în mainstream, devenind cunoscut în anul 1983 odată cu o adevărată explozie în domeniu prin extinderea rețelei de computere personale. Mouse-ul mecanic se folosea de o singură bilă şi două roţi dințate separate, dispuse la 90 de grade. Trei ani mai târziu, Rene Sommer avea să îi adauge o componentă esenţială: microprocesorul. Tot în anii ’80 au aparut și primele modele de mouse optice. Ele foloseau o diodă emiţătoare şi un senzor care detecta liniile de pe o suprafată metalică, dar nu mergeau bine pe suprafeţe transparente sau pe acele suprafețe care reflectau lumina.
În zilele noastre cel mai adesea folosim mouse-ul optic, atât pentru activitatea cotidiană, cât și pentru gaming, însă modelele de astăzi au evoluat comparativ cu cele din anii ’80, mai ales prin introducerea unui  sistem de circuite integrate care procesează imaginile de la fotodiodă direct în mouse, motiv pentru care nu mai avem nevoie nici de mousepad. Acest model se caracterizează prin faptul că ledul primeşte imagini prin senzorul optic şi este mai performant, dar nu la fel de exact ca mouse-ul cu laser. El s-a comercializat pentru prima dată în anul 2004. La scurt timp au aparut și primele mouse-uri wireless, astfel încât, în prezent, performanțele mouse-ului au ajuns la apogeu, iar varietatea din punct de vedere al design-ului este impresionantă.
Tocmai de aceea, dupa ce ai citit acest scurt istoric al mouse-ului, te invităm să accesezi cele mai noi modele de mouse Spacer de pe website-ul nostru. Vei gasi modele pe care le vei putea utiliza atât pentru munca de birou, cât și pentru gaming. Îți mulțumim pentru alegere!

5 produse Spacer de care ai nevoie daca esti pasionat de jocuri

Nu mai este nicio noutate faptul că a fi gamer în zilele noastre reprezintă o adevărată artă în rândul pasionaților de jocuri pe calculator. Cu toate că uneori prețurile componentelor, accesoriilor și ale jocurilor nu sunt de neglijat, un adevărat gamer pune costurile pe ultimul loc atunci când vine vorba de pasiunea lui.
Vestea bună este că noi nu facem rabat la calitate, iar prețurile oferite prin partenerii noștri sunt unele dintre cele mai accesibile din piață.
Dacă ți-am stârnit curiozitatea, te invităm în continuare să descoperi câteva dintre produsele Spacer preferate de clienții noștri în materie de gaming, produse de care cu siguranță ai și tu nevoie.

 1. Scaunele Spacer

Timpul petrecut în fața jocului preferat se poate întinde uneori chiar și până la câteva ore bune. De aceea, este bine să ai grijă de tine și să îți menții corpul într-o poziție sănătoasă!
Cu Scaunul Gaming SPACER poți juca intens, te poți bucura de confort și poți avea grijă de sănătatea ta. Puțini gameri se gândesc la cât de importantă este poziția corpului atunci când joacă, începând de la implicația asupra sănătății, până la o eficiență sporită în manevrele de joc. Designul, suportul lomabar propice, greutatea maximă suportată și rezisțenta materialului – imitație piele și textil, fac din scaunul propus de Spacer alegerea perfectă pentru gameri.
Avem pentru tine, 4 variante ale Scaunului Gaming Spacer: black&orange, black&green in două nuanțe și black&red.

 1. Mouse Spacer

Fiind un adevărat gamer îți dai seama de importanța alegerii unui mouse potrivit, mai ales dacă îți dorești să îți înfrângi inamicii în jocul preferat.
Mouse-ul de gaming Spacer cu USB optic îți conferă o precizie sporită, datorită celor 2400 dpi ai senzorului din dotare. Pe lângă avantajele menționate mai devreme, enumeram și următoarele caracteristici: 6 butoane, 1 rotiță scroll și iluminare RGB.

 1. Monitor Spacer

Cu cât vederea și claritatea sunt mai bune, cu atât poți atinge performanțele dorite în ale gaming-ului. Pentru aceasta, ai nevoie de un monitor de ultimă generație, cu un display full HD. La SPACER găsești modelul optim pentru jocul tău.

 1. Surse Spacer

Jocurile pe calculator ocupă atât timp, cât și multe resurse atunci când vine vorba de performanța imaginii, sonorizare, viteză și memorie. De aceea, poți alege din gama noastră, mai multe tipuri de surse în funcție de performanța pe care ți-o dorești

 1. Carcasele Spacer

Pentru că sursa unui PC este cea mai importantă componentă, este normal ca aceasta să fie și cea mai protejată dintre toate componentele. De aceea, ai nevoie de o carcasă corespunzătoare pentru sursa ta, astfel încât aceasta să fie ferită de praf, lichide și alte elemente exterioare ce pot interacționa direct cu sursa. Modelele noastre includ: Middle-Tower ATX – SP-GC-02/03/04, Mini-Tower mATX – SPC-MOON, Middle-Tower ATX – SPC-GALAXY, Middle-Tower ATX – SPC-MERCURY si Middle-Tower ATX – SPC-PIRATE.
În speranța că te-am convins să alegi produsele SPACER, îți urăm cu drag “ Spor la “joacă”!

Cele mai îndrăgite produse Spacer din 2019

Având în vedere că ne apropiem cu pași repezi de începutul anului 2020, ne-am gândit să facem o retrospectivă și să vedem care au fost cele mai îndrăgite produse Spacer din 2019. 
Fără doar și poate scaunele de gaming au fost în topul preferințelor tale, deoarece sunt recunoscute, în primul rând, pentru faptul că îți protejează coloana vertebrală, dar și pentru că te poți bucura de comoditate crescută. 
Un alt produs care a făcut furori în rândul clienților noștri este tableta grafică pentru scris. Această tabletă este recomandată și copiilor, deoarece este o alternativă pentru telefonul mobil. Datorită acesteia, copiii se pot bucura de experiența desenului digital, în timp ce imaginația le este pusă la contribuție. După finalizarea unui desen sau a unei notițe, tot ce trebuie să faci este să apeși butonul de ștergere, iar apoi o poți lua de la capăt. 
Mouse de gaming – pasionații de gaming știu cât este de important să ai un mouse de calitate pentru a avea performanță, astfel că au apelat cu încredere, la produsele Spacer, de fiecare dată când au avut nevoie de un accesoriu precum mouse-ul. Având în vedere că mouse-ul este perifericul pe care îl utilizăm cel mai des, atât la munca de birou, dar mai ales la gaming, trebuie să fii foarte atent în momentul în care alegi “șoricelul” și să ții cont de câteva criterii, precum forma, specificațiile, dar și opțiunile pe care ți le oferă. 
Boxa troley boxele Spacer sunt cea mai bună alegere dacă vrei să găzduiești cele mai cool petreceri sau seri de karaoke. Fără nicio urmă de îndoială, boxele Spacer au fost în topul celor mai îndrăgite produse Spacer din 2019, deoarece sunt un partener de nădejde pentru orice gazdă care vrea să îți surprindă într-un mod foarte plăcut invitații.
Husă HDD extern – acesta este un alt produs îndrăgit de clienții Spacer, deoarece este extrem de util, iar acest lucru se datorează calității, dar și a utilității acestuia. Scopul husei HDD este de a proteja hardul extern, de orice factor care poate periclita calitatea informațiilor stocate pe acest dispozitiv. 
Deoarece noi am prezentat doar o parte dintre cele mai îndrăgite produse Spacer din 2019, te invităm să ne spui și tu care sunt produsele preferate de pe Spacer.ro.
PS: până data viitoare, vă urăm la mulți ani și nu uitați, IT comes home

5 Gadget-uri pe care le poți oferi de Moș Nicolae

5 Gadget-uri Spacer pe care le poți oferi de Moș Nicolae

În câteva zile ne vom bucura de prima sărbătoare a iernii: Moș Nicolae. Îti mai aduci aminte de serile în care îți lustruiai ghetuțele? Ce sentiment frumos.… 😊😊

Dar Moș Nicolae nu oferă cadouri doar copiilor cuminți, ci și adulților care au muncit din plin tot anul. În continuare îți propunem 5 idei de cadouri pentru Moș Nicolae, 5 gadget-uri care îi (îți) pot folosi copilului tău sau chiar ție, mai ales că acestea sunt necesare în viața noastră de zi cu zi.

 1. Tabletă LED SPACER pentru scris:  un dispozitiv de care copilul tău se va îndrăgosti pe loc! Tableta poate fi folosită atât pentru scris, cât și pentru desenat, dispune de ecran LED și de un buton de ștergere. Atunci când copilul tău nu o folosește, te poți ajuta chiar tu de ea pentru a scrie diverse notițe sau pentru a desena într-o manieră cât mai realistă. Acest produs  este idea pentru copilul tău, fiind o bună alternativă pentru telefonul mobil. Așadar, oferă-i micuțului tău un cadou pentru dezvoltarea imaginației și creativității.
 2. Căști wireless SPACER: un produs numai bun pentru tine sau pentru cineva drag care face sport, aleargă în parc sau preferă mai mult deplasarea cu mijloacele de transport în comun. Căștile wireless de la Spacer reprezintă o soluție dacă te-ai săturat să ți se tot încurce cablurile atunci când ți-e lumea mai dragă. Sunt un cadou minunat și pentru copilul tău, mai ales atunci când ascultă muzică sau învață o limbă străină, căștile având în dotare și un microfon integrat. Forma intra-auriculară este potrivită pentru o persoană cu un stil de viață activ.
 3. Lampă led usb SPACER: un dispozitiv extrem de util în cazul în care dispui de un laptop care nu beneficiază de o tastatură luminată. Lampa te va ajuta atât pe tine, cât și pe copilul tău, ușurând folosirea tastaturii atunci când nu dorești să aprinzi lumina în toată camera.
 4. Selfie Stick SPACER pentru smartphone: un cadou necesar, mai ales acum, de sărbători, când vrem să imortalizăm momentele frumoase. Selfie stick-ul reprezintă probabil cel mai cumpărat și folosit dispozitiv din lume. Nevoia de a documenta zi de zi activitățile din viața ta sau a prietenilor, a familiei, prin poze sau clipuri video, face ca selfie stick-ul să fie un dispozitiv nelipsit din viața fiecaruia dintre noi. Utilitatea cea mai mare este aceea că poți încadra perfect subiectul pozei sau al videoclipului pe care îl faci, fără a mai fi nevoit să folosești cronometrul din dotarea smartphone-ului.
 5. Card reader extern SPACER: ultima idee de cadou dintre propunerile noastre din acest articol,  o reprezintă un dispozitiv necesar și extrem de util. Deși majoritatea computerelor  sau telefoanelor au slot de card integrat, se poate întâmpla ca acesta să nu fie compatibil cu alte carduri, ceea ce înseamnă că vei avea parte de o cheltuială în plus. Însă, dacă alegi varianta unui card reader extern Spacer, vei scăpa de griji, pentru că este compatibil cu 46 de tipuri de carduri. Util este si faptul ca acest model vine si cu 3 sloturi pentru carduri care sunt compatibile cu SDXC, SDHC, icro SDHC, micro SD, MMC, RS-MMC și MS.

Sperăm că sugestiile noastre ți-au prins bine și că te-am convins să umpli ghetuțele celor dragi cu cel puțin unul dintre cele 5 gadget-uri SPACER de ultimă generație.

Produse Spacer pentru copilul tău!

Copiii din ziua de astăzi sunt din ce în ce mai orientați către tehnologie, ceea ce este un lucru bun, însă, uneori, ce este prea mult strică și de aceea este bine să le oferim alternative care să le stârnească creativitatea.

În contextul prezentat mai sus, îți vom prezenta câteva produse Spacer potrivite pentru copilul tău.

Tabletă pentru scris – această tabletă este ideală dacă îți dorești să contribui la creativitatea copilului tău. Ideală atât la școală, cât și acasă, tableta pentru scris este cea mai bună combinație între tehnologie și creativitate.

Datorită ecranului Led de 8,5 inch, tableta de scris Spacer poate fi folosită pentru a nota diverse idei, dar și pentru a crea desene minunate. Cu siguranță cel mic se va bucura foarte tare când va vedea această tabletă și imediat se va pune pe desenat. Ce este foarte tare este că această minunăție Spacer este dotată și cu un buton de ștergere. Astfel că, de fiecare dată când va vrea să creeze ceva nou, trebuie doar să apese pe butonul de delete și după aceea este liber să pornească într-o nouă aventură a imaginației lui.

Lanternă Led Spacer – sau lanterna frontală ce va scoate la iveală spiritul aventurier al celui mic. Dacă știi că este pasionat de drumeții, de natură și de tot felul de aventuri, atunci trebuie să îl surprinzi cu o super lanternă Led Spacer.

Imaginează-ți cum o sa fie când veți pleca la munte cu cortul, iar el va putea folosi lanterna frontală pentru a te ajuta să strângi vreascuri pentru foc.

Dacă știi că cel mic este pasionat de peșteri roci, fosile și istorie, îți poți imagina bucuria lui când va primi acest cadou? Până la urmă cum ar fi intrarea într-o peșteră fără o lanternă frontală Spacer? îți spunem noi că nu se poate. Toți speologii folosesc astfel de lanterne, însă doar marii speologi folosesc frontale Spacer fără de care nu ar putea face niște super descoperiri.

Minge de fotbal Spacer – încă de la vârsta de 6 luni copii sunt fascinați de minge, de forma ei, de culorile ei și de felul în care se rostogolește. Aceia dintre voi care sunteți părinți, sigur știți despre ce vorbesc. Astfel că întotdeauna este loc în casă, mai ales într-o casă cu copii, pentru o minge de fotbal Spacer.

Având o minge de fotbal la îndemână poți observa și dacă puștiul tău are înclinații de mare fotbalist. Nu ar fi rău, nu?

Așadar, descoperă-i talentul, dar nu înainte de a comanda o minge de fotbal Spacer din piele sintetică.

Acum că ai aflat ce produse Spacer sunt potrivite pentru copilul tău, așteptăm cu sufletul la gură să vedem ce alegere vei face.

Oare vei achiziționa un produs pentru micul speolog, oare pentru artistul desenator sau pentru viitorul fotbalist?

 

8 produse Spacer numai bune „la casa omului”!

Articolul de astăzi este despre lucrurile pe care trebuie să le ai în casa. Printre ele se numără și acele obiecte de care ai nevoie fix când îți este lumea mai dragă și nu le ai la îndemână. Ca să rezolvăm această situație, mai jos, am pregătit o listă cu 8 produse Spacer numai bune la casa omului.

 1. Râșniță electrică – o super unealtă, extrem de utilă în bucătărie, mai ales dacă, de exemplu, se întâmplă ca în casă să ai doar piper boabe, iar tu ai nevoie de piper măcinat. Ei bine, pentru a evita o astfel de situație, îți recomandăm râșnița electrică Spacer, care se poate transforma în cel mai bun partener de gătit. 
 2. Boxă portabilă – pentru că tot am vorbit despre gătit, păstrăm scenariul și aducem un nou element în scenă, boxa portabilă Spacer. 

Gătitul devine mult mai plăcut dacă ai și muzică, așa că recomandarea noastră este să achiziționezi boxa portabilă Spacer cu bluetooth, să o iei cu tine în bucătărie și să gătești pe ritmurile melodiilor italienești, numai bune dacă prepari paste. 

 1. Mini Speaker Fm – o alternativă mai micuță pentru boxele portabile este produsul Mini Speaker Fm Spacer, portabil, ce se poate conecta prin bluetooth. Pe lângă faptul că poți asculta piesele tale preferate, te poți pune la curent și cu cele mai noi hituri de la radio, iar dimineața, îl poți folosi și ca ceas deșteptător. 
 2. Prelungitor Spacer – soluția ideală pentru organizarea spațiului într-un mod cât mai eficient este prelungitorul Spacer, ce are o lungime de 4,5 m, cu 5 suporturi pentru priză și 2 sloturi USB, ceea ce îl face să fie cel mai cool prelungitor. Numai bun pentru birou, prelungitorul Spacer este ușor de transportat și super util.
 3. Scaun office Spacer – păstrăm aceeași tematică office, însă de data aceasta ne îndreptăm atenția către scaunul de birou Spacer care se face remarcat prin confort, fiabilitate, ajustabilitate și un design care te inspiră. 
 4. Lampă led cu USB – ai nevoie de o sursă de lumină pe tastatura notebook-ului tău? Ei bine, lampa cu led USB Spacer reprezintă soluția ideală pentru această situație. 
 5. Cub antistres fidget – cu toții ne confruntăm cu situații stresante la birou, dar și în viața de zi cu zi, iar pentru a elimina din stresul acumulat, recomandarea noastră este Cubul antistres fidget Spacer. 
 6. Adaptor de priză – dacă vrei să îți alimentezi telefonul, tableta, laptopul, camera foto sau alte gadget-uri, ai nevoie de adaptorul de priză Spacer, care este numai bun de folosit acasă, dar și pentru călătorii. Acest adaptor este compatibil cu prizele din peste 150 de țări și este dotat cu 2 porturi USB. 

Continue reading „8 produse Spacer numai bune „la casa omului”!”